Tehnicianul german Michael Weiss a ajuns la o intelegere cu conducerea gruparii Otelul pentru incetarea colaborarii, in locul sau urmand a fi numit, in cursul zilei de miercuri, antrenorul Liviu Ciobotariu, informeaza Mediafax.

Foto:

Decizia de inlocuire a tehnicianului german a fost luata de catre conducerea gruparii galatene in seara zilei de marti, in urma unei analize a rezultatelor echipei.

Germanul Hans Michael Weiss, in varsta de 49 de ani, a fost numit antrenor principal al echipei Otelul la 27 iunie, el inlocuindu-l la conducerea tehnica pe conationalul sau Ewald Lienen, care nu a mai dorit sa continue la gruparea galateana.

Antrenorul Liviu Ciobotariu, 43 de ani, a antrenat ultima oara formatia FC Vaslui, de unde si-a dat demisia in primavara acestui an. El a mai antrenat echipe precum Progresul Bucuresti, CS Otopeni, Pandurii Targu Jiu, Dinamo Bucuresti si CSMS Iasi.

Otelul Galati ocupa locul 15 in clasamentul Ligii I, cu cinci puncte (o victorie si doua rezultate de egalitate) in sapte etape.