Dorit cu insistenta de echipa Al Ittihad, Victor Piturca a ales sa ramana pe banca tehnica a nationalei Romaniei, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Victor PiturcaFoto: frf.ro

Banii, motivul pentru care a ramas selectioner

Conducerea clubului Al Ittihad a incercat, mai multe zile, sa obtina serviciile antrenorului Victor Piturca. Selectionerul are contract cu Federatia Romana de Fotbal pana la 30 noiembrie 2016 si, conform intelegerii cu FRF, valoarea despagubirii pe care ar fi trebuit sa o achite forului in cazul rezilierii unilaterale a contractului sau de munca in acest moment se ridica la 1,4 milioane de euro, sustine Mediafax.

Victor Piturca a negociat, marti si miercuri, cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, care a acceptat ruperea contractului in schimbul sumei de un milion de euro, dar clubul saudit era de acord sa plateasca doar 400.000 de euro.

Dupa discutiile de marti, FRF a dat publicitatii un comunicat in care a precizat ca doreste sa continue colaborarea cu Victor Piturca.

Sub conducerea lui Piturca, nationala Romaniei a debutat, duminica, la Pireu, cu o victorie, scor 1-0, in fata Greciei, in Grupa F a preliminariilor CE din 2016.