Victor Piturca va afla in cursul zilei de joi daca va putea sau nu sa plece la gruparea Al Ittihad. Negocierile dintre FRF si reprezentantii gruparii din Arabia Saudita s-au impotmolit din cauza banilor. Federatia cere despagubiri de 1,4 milioane de euro, in timp ce arabii sunt dispusi sa achite doar 500.000 de euro.

Victor PiturcaFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FRF-ul este de acord sa rezilieze intelegerea cu Piturca, insa doar in schimbul a 1,4 milioane de euro. Arabii nu concep sa achite mai mult de 500.000 de euro, iar de aici au aparut neintelegerile intre cele doua parti.

"Se negociaza, am prelungit termenul pana joi, pentru a-i oferi selectionerului toate posibilitatile de timp pe care le solicita. Noi vrem sa fim corecti pana la capat, asa cum am fost inca din 5 martie, cand am preluat un contract. I-am oferit selectionerului tot ceea ce merita sa primeasca.

Asa am considerat de cuviinta. In acest moment, varianta numarul 1 pentru noi este Victor Piturca. Dar daca domnia sa vrea sa plece cu un pret, ne vom gandi la acel prea" - Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, la Digisport.