Golurile "tricolorilor au fost marcate de Boldor '10, Puscas '67, Bumba '79 din penalti si Tanase '82, in timp ce pentru muntenegreni a inscris Djordjevici, in minutele 15, 33 si 35.

Romania: Branescu - Manea (Nedelcu '46), Tiru, Boldor, Filip - Balasa, Cretu - Bumba, Iancu (Buziuc '62), Rotariu (Fl. Tanase '46) - Puscas. Selectioner: Viorel Moldovan.

Muntenegru: Petkovici - Gojacanin, Bakraci, Cavnici, Bogdanovici - Milojko - Vukcevici (Grbovici '86), Zorici, Kosovici (Hocko '87), Djordjevici (Vujnovici '80) - Mugosa. Selectioner: Dusan Vlaisavljevici.

Cartonase galbene: Cavnici '27, Bakraci '75, Petkovici '78.

Arbitri: Eitan Shemeulevitch (central) - Oren Borneshtain, Amihay Yehoshua Mozes (asistenti) - Guy Berger (rezerva) - toti Israel.

La partida de pe stadionul Dinamo au asistat aproximativ 150 de spectatori.

Clasamentul grupei a 6-a este urmatorul: 1. Germania 14 puncte (6 jocuri), 2. Romania 12 puncte (7 jocuri), 3. Muntenegru 11 puncte (7 jocuri), 4. Irlanda 8 puncte (7 jocuri), 5. Insulele Feroe 1 punct (7 jocuri).

Ultimele meciuri din grupa sunt urmatoarele: Germania - Irlanda (5 septembrie), Germania - Romania, Insulele Feroe - Muntenegru (ambele 9 septembrie).

In play-off-ul Campionatului European de tineret, gazduit in 2015 de Cehia, se califica invingatoarele din cele zece grupe preliminare plus cele mai bune patru echipe clasate pe locurile secunde.

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Viorel Moldovan, a declarat, joi, dupa victoria in fata reprezentativei Muntenegrului, scor 4-3, ca aceasta este echipa de caracter de care are nevoie si pe care si-o doreste, potrivit Mediafax.

"Se poate sa avem caracter, forta mentala si sa intoarcem un rezultat care pentru unii parea imposibil. Am crezut in ei dupa un inceput de meci slab. In prima repriza am lasat initiativa celor din Muntenegru. Dupa pauza am avut o alta atitudine pentru intoarcerea acestui rezultat. Asta este echipa de caracter de care am nevoie, pe care mi-o doresc. La pauza le-am spus ca vom reusi sa egalam si chiar sa castigam. Nu stiu de cand nu s-a vazut o asmenea intoarcere de scor la nivel international. Am suferit, dar pana la urma am fost recompensati", a spus Moldovan.

Intrebat despre sansele de calificare in play-off-ul Euro-2015, Moldovan a raspuns: "Eu cred in miracole produse de noi. Nu cred ca cineva din cer ne va califica la baraj sau la Campionatul European. Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista".

Viorel Moldovan l-a laudat pe atacantul George Puscas, despre care a afirmat ca va fi atacantul pe care nationala de seniori il asteapta de mult timp. "Puscas sper sa ajunga cat mai repede la prima echipa a lui Inter Milano. El creste de la meci la meci, e foarte tanar si are tot viitorul in fata. Ii prevad un viitor frumos si cred ca va fi numarul 9 de care echipa nationala are nevoie. Se bate cu fundasii adversi, iar Romania va avea parte de un numar 9 cum nu a avut de mult timp", a precizat Moldovan.

Razvan Burleanu: La pauza foarte putini mai credeau ca Romania poate intoarce rezultatul

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, joi, dupa ce nationala de tineret a invins reprezentativa Muntenegrului, scor 4-3, ca foarte putini mai credeau la pauza ca "tricolorii" pot intoarce rezultatul de 1-3.

"Emotiile au fost foarte mari, iar la pauza foarte putini mai credeau ca Romania poate intoarce rezultatul. Nu este caracteristic echipelor romanesti sau romanilor sa intoarca rezultate. Acest lucru scoate in evidenta un spirit de luptator, ceea ce ne da incredere pentru viitorul fotbalului romanesc", a spus Burleanu.