Dupa 2-2 in partida tur din Kazahstan, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League in fata celor de la FK Aktobe. Meciul de pe "Arena Nationala" va incepe la ora 20:30, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu ne putem multumi doar cu Europa League. Eu, jucatorii, ceilalti colaboratori ai mei, oamenii din club si sunt sigur ca si suporterii nu avem cum sa ne multumim cu Europa League. Vrem Champions League, vrem sa jucam acolo. Chiar n-as vedea o mare performanta sa ajungem in Europa League.Nu poti accepta esecuri. E presiune pe mine, ca antrenor? Logic sa fie asa. Unde nu e presiune? Credeti ca daca ma duc la un club care se lupta pentru evitarea retrogradarii, nu sunt sub presiune la fiecare meci?" - Costel Galca, antrenor Steaua.

"Ne asteptam sa avem un meci foarte interesant pentru ca jucam cu o echipa foarte puternica, foarte bine pregatita, iar scorul din tur ne confirma clar acest lucru. Steaua este mult mai puternica decat noi, dar jucatorii mei isi vor da viata pe teren pentru un rezultat cat mai bun si pentru calificare" - Vladimir Gazzaev, antrenor Aktobe.

  • Ultima partida pierduta de Steaua pe propriul teren in preliminariile Champions League dateaza din anul 2001, atunci cand Dinamo Kiev a castigat cu 4-2 la Bucuresti.
  • Costel Galca a participat de doua ori in grupele Champions League cu Steaua, in calitate de jucator. Intre 1994 si 1996.

Echipe probabile:

Steaua: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Keseru (4-2-3-1)

Aktobe: Sidelnikov - Mirosnicenko, Muldarov, Arzumanian, Minero - Tarikaiev, Korobkin - Pizzelli, Neco, Hairullin - Antonov (4-2-3-1).

Arbitru: Miroslav Zelinka (Cehia), ajutat de Antonin Kordula si Jan Patak (tot din Cehia).