Steaua incearca sa-si intareasca linia de mijloc, campioana Romaniei interesandu-se de mai mult jucatori care sa ii faca uitati pe Bourceanu si Pintilii. Ultimul pe lista posibililor transferati in Ghencea este Costin Lazar, fotbalist care tocmai a devenit liber de contract dupa ce si-a incheiat conturile cu PAOK Salonic.

Costin LazarFoto: HotNews / DP

Campioana Romaniei i-a adus pana acum pe Arlauskis, Tosca, Pham Huy Tien si Lemnaru, insa mai vrea sa transfere in compartimentul median.

Costin Lazar (33 de ani) poate fi o solutie pentru Steaua, mai ales ca fostul rapidist este liber de contract (echipa bucuresteana nu ar plati nimic in schimbul sau).

Conform Digisport, Steaua l-ar fi contactat deja pe mijlocas, iar acesta a evitat pentru moment sa dea un raspuns ferm. Lazar are unele variante de transfer tot in Grecia si ar dori sa ramana in campionatul acestei tari.

In cazul in care nu va semna cu vreo alta echipa in urmatoarele zile, Costin Lazar va negocia cu Steaua, fiind sanse destul de mari ca fostul giulestean sa ajunga in Ghencea.

La PAOK, Lazar avea un salariu de 400.000 de euro pe sezon.