Aproximativ 200 de politisti bucuresteni si peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura, miercuri, masurile de ordine si vor actiona pentru mentinerea sigurantei rutiere cu ocazia desfasurarii pe Arena Nationala a meciului Steaua - Stromsgodset, din mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Champions LeagueFoto: steauafc.com

Potrivit unui comunicat de presa transmis marti, agentii vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respectiv a furturilor de si din auto.

Totodata, politistii vor accentua activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a acestui eveniment.

Politistii rutieri isi vor intensifica actiunile derulate pe principalele artere de circulatie, in punctele ce prezinta risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii traficului si prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion.

De asemenea, Jandarmeria transmite suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18:00 doar pe baza de bilete si invitatii.

Echipa Steaua intalneste, miercuri, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, formatia norvegiana Stromsgodset, intr-o partida contand pentru mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. In partida tur, Steaua a castigat in deplasare cu scorul de 1-0.