Formatia Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii-Adeplast, dupa ce a invins, sambata, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Rapid, intr-un meci contand pentru optimile competitiei, informeaza Mediafax.

Pentru Steaua a marcat Keseru '8, '49 (penalti), iar pentru Rapid a inscris Selagea '24.

1-0: Keseru a marcat dupa o minge gresita de Draghia

1-1: Selagea a marcat de pe partea stanga dupa pasa lui Al. Coman

1-2: Keseru a tranformat un penalti acordat dupa un fault al lui Iacob la Neagu

Rapid Bucuresti: Draghia - Tinc, Lung, Iacob, M.Stoica - Al. Coma, Sandulescu (Negru '46), Paun, Selagea (Martin '61) - Ciolacu, Pancu. Director tehnic: Marian Rada

Steaua Bucuresti: Cojocaru - Pham (Prepelita '77), Aldea, Filip, Tosca - Neagu, Stanciu (Rapa '65) - Gradinaru, Valceanu, Pirvulescu (Chipciu '72) - Keseru. Antrenor: Constantin Galca

Cartonase galbene: Sandulescu '29, Misa '43 (aflat pe banca de rezerve), Negru '56, Coman '59 / Pirvulescu '59, Gradinaru '87

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu. Rezerva a fost Daniel Haidiner.

Observatori au fost Augustus Constantin si Marcel Vasile.

In partea secunda a meciului, Paul Pirvulescu si Alexandru Coman au avut un conflict, stelistul impingandu-l pe rapidist, care a cazut. Arbitrul Cojocaru a decis sa-i sanctioneze pe ambii jucatori cu cartonasul galben.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Jucatorii Pham, Tosca si Aldea au evoluat primul meci oficial pentru Steaua.

Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partida Rapid-Steaua alaturi de Angelo Massone, iar Renzo Rossi a declarat ca fostul jucator al echipei Inter Milano va prelua conducerea tehnica a gruparii giulestene in cazul in care investitorul italian va deveni noul patron.

"Domnul Massone a vorbit cu Ze Maria, iar acesta a acceptat sa vina la acest meci, sa vada echipa. In cazul in care domnul Massone devine proprietarul clubului, Ze Maria va fi antrenorul echipei", a declarat Renzo Rossi.

Incidente intre fanii rapidisti inainte de meciul cu Steaua

Patru persoane au fost conduse la sectia de politie, dupa un scandal iscat intre doua factiuni ale galeriei echipei Rapid, sambata, inaintea meciului cu Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, a declarat, sambata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

''Inaintea derbiului Rapid - Steaua, pe strada 9 mai din Cartierul Giulesti, intre doua factiuni ale galeriei rapidiste, s-a iscat un scandal. Suporterii rapidisti au aruncat cu pietre, patru masini fiind avariate. Ca urmare a acestui conflict, patru persoane au fost conduse de lucratori ai Politiei Capitalei care au ajuns primii la locul faptei la sectia 20 pentru continuarea cercetarilor", a declarat Enache.

La meciul de pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu asista aproximativ 3.000 de fani giulesteni, masurile de securitate fiind asigurate de circa 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei.