Sambata spectacolul fotbalistic continua cu meciul din Grupa F Argentina - Iran de la ora 19.00. Argentina are nevoie de victorie pentru a isi asigura calificarea in optimi, iar Iranul spera doar sa nu piarda la o diferenta prea mare de scor. De la ora 22.00 Germania trebuie sa trateze cu atentie meciul impotriva Ghanei, mai ales ca SUA are tot 3 puncte, iar asteptarile fanilor germani sunt ridicate dupa ce in precedentul meci au invins echipa Portugaliei fara drept de apel cu scorul de 4-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un meci destul de interesant va fi si partida dintre Nigeria si Bosnia. Nigerienii au sansa ca in cazul unei victorii asupra bosniacilor coroborat cu un rezultat favorabil in celalalt meci din grupa sa urce chiar pe primul loc al grupei F. Bosnia, de cealalta parte, isi joaca ultima sansa de a mai ramane la Mondial.

Programul partidelor care se vor disputa, sambata, in faza grupelor la turneul final al Cupei Mondiale este urmatorul:

Grupa F

Argentina - Iran de la ora 19.00 pe arena Estádio Mineirão, Belo Horizonte (BRA)

Nigeria - Bosnia Hertegovina de la ora 01.00 pe Arena Pantanal, Cuiabá (BRA)

Grupa G

Germania - Ghana de la ora 22.00 pe stadionul Castelão, Fortaleza (BRA)

In primele meciuri ale grupei F, Argentina a invins Bosnia cu 2-1, iar Iranul a remizat cu Nigeria, scor 0-0. In grupa G, Germania a invins Portugalia fara drept de apel, scor 4-0, iar SUA au invins la limita echipa Ghanei cu scorul de 2-1.