Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al echipei Steaua, a fost numit in functia de antrenor al formatiei Al Hilal, el semnand un contract pe doua sezoane, a anuntat, in cursul ziei de luni, gruparea saudita pe Twitter, conform Mediafax.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Site-ul oficial al Al Hilal noteaza ca Reghecampf urmeaza sa anunte data la care va sosi la Riyad pentru a se intalni cu responsabilii clubului si a stabili toate detaliile pentru sezonul viitor.

De asemenea, Al Hilal subliniaza ca in aducerea lui Reghecampf a "concurat cu mai multe echipe din Golf".

Tot luni, Al Hilal a anuntat rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregatea echipa din 27 mai 2013.

Laurentiu Reghecampf a antrenat echipa Steaua in ultimele doua sezoane, reusind sa castige cu gruparea stelista doua titluri de campioana a Romaniei.

Reghecampf, in varsta de 38 de ani, a mai antrenat formatiile Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, FC Snagov si Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, incheind sezonul la doua puncte de campioana Al Nasr. Echipa a castigat campionatul de 13 ori, de sase ori Cupa Regelui, dar si de doua ori Liga Campionilor Asiei.

In acest sezon, Al Hilal este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, urmand sa-si afle adversara in urma tragerii la sorti care va avea loc miercuri.