Laurentiu Reghecampf si-a incheiat conturile cu Steaua dupa finala Cupei Romaniei la fotbal (pierduta cu 4-2 in fata Astrei Giurgiu), antrenorul urmand sa se ocupe de pregatirea celor de la Al-Hilal in urmatorii doi ani, sustine Digisport. In varsta de 38 de ani, "Reghe" le-a adus ros-albastrilor doua titluri.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Al-Hilal l-a convins pe Reghecampf cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, tehnicianul roman urmand sa incaseze in cei doi ani de contract. In ultimul sezon, Al-Hilal a incheiat pe locul doi campionatul saudit.

Laurentiu Reghecampf a ajuns la Steaua in vara lui 2012, inlocuindu-l pe Mihai Stoichita. La formatia din Ghencea, Reghe a castigat doua titluri de campion al Romaniei si o Supercupa a Romaniei.

De-a lungul timpului, Al-Hilal a mai fost pregatita si de alti antrenori romani: Anghel Iordanescu (1999-2000) si Ilie Balaci (in trei randuri, fiecare mandat a durat cate un sezon).

Pe lista pentru a prelua echipa campiona a Romaniei se afla nume importante precum Dan Petrescu, Gica Hagi, Cosmin Olaroiu, Ladislau Boloni, Mihai Stoichita si Ilie Stan.