Daniel Isaila, antrenorul Astrei Giurgiu, a precizat dupa castigarea Cupei Romaniei, ca este foarte fericit si ca acest succes reprezinta incununarea unui an perfect pentru el si pentru elevii sai, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Suntem extrem de fericiti. S-a incununat un an perfect pentru noi. Suntem vicecampioni nationali si am castigat Cupa in dauna campioanei. Cand m-am intors la Astra am facut-o cu gandul sa castigam acest trofeu. Practic am jucat in deplasare, dar cu atat mai mare este meritul baietilor ca au trecut peste asta. Aceasta victorie conteaza foarte mult in perspectiva sezonului viitor si a luptei cu Steaua. Acest trofeu ne obliga la mai mult in sezonul viitor"- Daniel Isaila.

"In aceasta seara ultimul lucru la care vreau sa ma gandesc sunt transferurile pentru viitorul sezon. Vreau doar sa ma bucur", a completat Isaila.

Astra Giurgiu a castigat pentru prima data in istorie Cupa Romaniei la fotbal, formatia pregatita de Daniel Isaila trecand, scor 4-2, de Steaua, dupa executarea loviturilor de la 11 metri. Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0. Campioana Romaniei a ratat astfel sansa de a realiza eventul dupa o pauza de 17 ani.