​Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri seara, dupa finala Cupei Romaniei, pierduta in fata formatiei Astra Giurgiu, scor 2-4, ca ii felicita pe elevii lui Daniel Isaila, mentionand ca acestia au facut un joc bun, informeaza Mediafax.

Laurentiu Reghecampf a plecat de la SteauaFoto: HotNews / DP

"Din pacate nu am reutit sa castigam. Cred ca a fost un meci frumos si trebuie sa recunoastem ca cei de la Astra au facut un meci bun. Ii felicit. Noi trebuie sa ne uitam mai departe si sa facem o analiza zilele urmatoare, cand nu va mai fi presiunea asta" - Laurentiu Reghecampf.

"Cele doua cartonase rosii cred ca au fost acordate corect. Nu am vazut nicio reluare, dar nu mai conteaza lucrul asta. Imi doream sa castigam in 90 de minute, dar nu am putut. Asta e. In fotbal se intampla. Din pacate nu am avut jucatori pe teren care sa execute lovituri de departajare. Cand am exersat toata saptamana, Varela si Pintilii nu au ratat niciun penalti" - Laurentiu Reghecampf.

Astra Giurgiu a castigat pentru prima data in istorie Cupa Romaniei la fotbal, formatia pregatita de Daniel Isaila trecand, scor 4-2, de Steaua, dupa executarea loviturilor de la 11 metri. Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0. Campioana Romaniei a ratat astfel sansa de a realiza eventul dupa o pauza de 17 ani.