Valencia a parut capabila de o noua "remontada" spectaculoasa in returul semifinalei de Europa League impotriva Sevillei care castigase prima partida cu 2-0. Liliecii au condus cu 3-0, au dominat si au facut spectacol, dar Stephane M'Bia a marcat la ultima faza a meciului si Sevilla este in finala. Raman in memoria noastra imaginile emotionante surprinse de camere cu zeci de suporteri, tineri si varstnici deopotriva, care au ramas in lacrimi la finalul unei partide spectaculoase.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Valencia a reusit o rasturnare incredibila de scor in sferturile competitiei, invingand pe teren prorpiu pe FC Basel cu 5-0 dupa ce pierdusera in Elvetia cu 3-0.

Fara sa straluceasca, elevii lui Unai Emery vor juca finala impotriva Benficai si vor incerca sa mai castige inca o data trofeul dupa reusitele din 2006 si 2007.

Juventus a terminat la egalitate pe teren propriu partida cu Benfica, scor 0-0, iar portughezii merg intr-o noua finala de EL gratie victoriei din tur cu 2-1.

Torinezii au avut si avantajul unui om in plus din minutul 67 dupa ce Perez a fost eliminat pentru doua cartonase galbene. Pe final, nervii jucatorilor au cedat, arbitrul partidei eliminandu-i pe Mirko Vucinic de la Juve si pe Lazar Markovic de la Benfica (min 89).

Repriza secunda

min 90 GOOL Sevilla. Stephane M'Bia marcheaza la ultima faza a meciului si Sevilla este in finala

min 70 GOOOL Valencia. Jeremy Mathieu inscrie din interiorul careului si Valencia este calificata in finala la acest scor

min 48 Sevilla incepe in atac avand o prima faza periculoasa

Prima repriza

min 36. Ocazie uriasa Seviila. Bacca paseaza cu calcaiul pentru Reyes care suteaza din interiorul careului mic, dar portarul Alves intervine fantastic

min 25 GOOOL Jonas si Valencia egaleaza situatia la general. Bernat a centrat in careu, Jonas reia cu capul si mingea intra in poarta dupa ce-l loveste in spate pe portarul Beto

min 19 Ocazie Valencia. Jonas patrunde frontal in careu, un fundas intervine defectuos si este la un pas de a-si marca un autogol.

min 14. GOOOL Valencia. Liliecii deschid repede scorul si renasc sperantele ca vor reusi sa intoarca scorul din tur. Sofiane Feghouli primeste o pasa in partea dreapta a careului de la Vargas, dribleaza un adversar si inscrie cu sansa, sutul fiind deviat.

min 5 Scorul este 0-0 pe ambele stadioane. Inceput prudent.

Echipele de start:

Valencia Diego Alves-Joao Pereira, Ricardo Costa(capitan), Mathieu, Feghou-Bernat, Parejo, Keita, Piatti -Jonas, Vargas

Sevilla: Beto- Fazio, Fernando Navarro, Daniel Carrico, Pareja- Coke Mbia Rakitic(capitan) Vitolo- Bacca, Reyes

Echipa portugheza Benfica Lisabona a invins, joi, 25 aprilie, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia italiana Juventus Torino, in prima mansa a semifinalelor Ligii Europa, potrivit Mediafax.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Mbia '33 si Bacca '36.

FC Sevilla a invins acasa cu 2-0 pe FC Valencia si are prima sansa de a accede in finala.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Mbia '33 si Bacca '36.