​Steaua Bucuresti a anuntat trecerea in nefiinta, din cauza unei boli incurabile, a asistentului medical Mitica Neagu, la varsta de 67 de ani, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei la fotbal.

Mitica NeaguFoto: steauafc.com

Mitica Neagu a activat la formatia din Bulevardul Ghencea in ultimii 34 de ani.

Ceremonia de inmormantare va avea loc in cursul zilei de vineri, la Cimitirul Ghencea Militar.

Mitica Neagu, prezentare

Mitica Neagu, nascut pe 3 aprilie 1947, la Urloiu (judetul Teleorman), a fost, pana astazi, cel mai vechi angajat al clubului ros-albastru, acesta activand la Steaua din 1970, cu cateva perioade de pauza. Practic, acesta s-a confundat cu istoria Stelei, luand parte la toate marile succese ale ros-albastrilor din ultimii 44 de ani, dintre care cele mai importante sunt Cupa Campionilor Europeni (1986) si Super Cupa Europei (1987).

Cele mai bune generatii de jucatori ai Stelei au trecut prin mainile lui Mitica Neagu, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni asistenti medicali si maseuri din Romania.

Pentru ca s-a numarat printre cei care au adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, Mitica Neagu a fost decorat in 2008 de presedintele Traian Basescu cu medalia Meritul Sportiv clasa a III-a. Cele mai recente trofee obtinute de catre cel trecut in nefiinta sunt titlul de campion si Super Cupa Romaniei, din 2013.