Brendan Rodgers, managerul celor de la Liverpool, a discutat in presa engleza despre importanta colaborarii cu Steve Peters, unul din cei mai cunoscuti psiho-terapeuti din Regat. "Cormoranii" se lupta, dupa multe sezoane, pentru titlul din Premier League, iar echipa da dovada de o forma incredibila. "Pentru noi este important sa-i avem aproape pe cei mai buni, iar Steve este cel mai bun", a precizat Rodgers.

Steve PetersFoto: Captura YouTube

DETALIU Steve Peters a stat pe banca tehnica a celor de la Liverpool la partida cu West Ham, din weekendul trecut.

"Steve este incantat de ceea ce a gasit la club, este fericit la noi. Suntem foarte incantati ca-l avem aproape. Fotbalul inseamna mult mai mult decat tactica si pregatire fizica. Mi-a cerut permisiunea de a lucra si cu nationala Angliei, in vederea Mondialului din Brazilia. Cand l-am intalnit prima data, mi-a spus ca nu este sigur ca am putea avea rezultate bune, avand in vedere cunostintele putine pe care le are despre fotbal.

Este insa un profesionist desavarsit, iar rezultatele se vad din plin la echipa. Lucram foarte bine impreuna. Este un specialist in ceea ce face, un adevarat geniu in domeniul lui. De asemenea, se face foarte bine inteles", a declarat Brendan Rodgers.

Ce spunea Ronnie O'Sullivan despre colaborarea lui Steve Peters cu Liverpool FC

"Liverpool ar putea reveni in fruntea Premier League cu ajutorul lui Steve Peters. In cazul in care colaborarea continua, cred ca vor castiga din nou campionatul in cateva sezoane" - Ronnie O'Sullivan (declaratie facuta in luna mai a anului 2013).

A fost propus la Manchester United

Manchester United traverseaza un sezon foarte slab dupa despartirea de Sir Alex Ferguson. Iesirea din tunel a celor de la United ar putea fi sinonima cu o colaborare cu Steve Peters. Acesta a fost propus celor de la Manchester de Ronnie O'Sullivan, insa Peters a refuzat momentan - are un contract ferm cu Liverpool.

Cine este Steve Peters

Steve Peters - psiho-terapeut care lucreaza in prezent cu echipa olimpica de ciclism a Marii Britanii, cu echipa Sky (tot ciclism) si cu FC Liverpool (incepand din noiembrie 2012).

"Fericirea lui Ronnie este mai importanta decat orice turneu castigat" - Steve Peters.

"A facut tot ce i-am zis de-a lungul timpului. Stie ca in mine poate avea incredere, iar asta il face sa fie linistit" - Steve Peters.

"Daca mi-as permite, l-as tine alaturi pe Steve 24/24, 7 zile din 7 pe saptamana" - Ronnie O'Sullivan.

Cartea care l-a facut celebru pe Steve Peters - "The Chimp Paradox".

Cu doar cinci etape inainte de finalul sezonului din Premier League, Liverpool se afla pe primul loc, cu 74 de puncte. Cormoranii sunt urmati de Chelsea (72 puncte) si de Manchester City (70 puncte, dar si doua jocuri mai putin disputate).