​Steaua a pierdut primul meci din actualul sezon al Ligii 1 la fotbal, campioana fiind invinsa, scor 1-0, in Ghencea, de FC Vaslui. "Fotbalul romanesc e un circ. Vii la meci, nu mai vii, ba joaca juniorii", a precizat Alexandru Chipciu, mijlocas al ros-albastrilor, la finalul disputei cu moldovenii.

Alex ChipciuFoto: steauafc.com

"E dureroasa aceasta infragere pentru ca voiam sa terminam campionatul neinvinsi. Si pentru oamenii care au venit si ne-au incurajat in ploaie. Am vazut ca si Bayernul a pierdut, marile echipe mai pierd dupa o perioada. N-ar fi trebuit sa conteze ca vin cu juniorii sau cu oricine, dar nu e normal. Fotbalul romanesc e un circ. In Liga I este un circ. Vii la meci, nu mai vii, ba joaca juniorii, ba antrenorii, am vazut ca dadea declaratii antrenorul de la juniori. La incalzire ziceau sa mai stam zece minute. La pretentiile pe care le avem noi romanii, vrem sa jucam in Champions League an de an si nu putem sa jucam in Liga I, ce naiba?! Nu scuza infrangerea noastra. Noi ne-am prezentat foarte slab in acest meci", a declarat Alexandru Chipciu, citat de Dolcesport.

Inainte partida cu Steaua, jucatorii echipei din Vaslui au refuzat sa intre in cantonament si au precizat ca nu se vor prezenta la meciul din Ghencea, din cauza restantelor salariale. In cele din urma, acestia au sosit la Bucuresti cu putine ore inainte de startul disputei cotand pentru etapa cu numarul XXVII din Liga 1.

Unicul gol a fost marcat de Temwanjera, in minutul 85.