Jose Mourinho a dus-o pe Chelsea in semifinalele Champions League, formatia de pe Stamford Bridge eliminand-o pe PSG (3-1 in tur, 2-0 in retur). "Jucatorii mei au muncit ca niste animale la mijlocul terenului. Ne asteapta un adversar mare in semifinale, nu conteaza cine va fi", a precizat Mourinho.

Jose MourinhoFoto: HotNews / Dan Popescu

Faza meciului s-a petrecut pe finalul meciului, dupa golul reusit de Demba Ba. Antrenorul portughez s-a dus in fuga la jucatorii sai, insa nu pentru a sarbatori. "N-am alergat spre ei pentru a celebra. Am facut-o ca sa le spun cum trebuie sa jucam in ultimele minute. Stiu ca ei voiau sa sarbatoreasca, aveau in minte ca meciul e gata. Uitasera ca mai aveau trei plus inca trei sau patru minute de jucat si trebuia sa avem grija de aceasta victorie cu 2-0", a declarat Jose Mourinho, la finalul partidei, citat de Digisport.

Cum vede semifinalele

"Daca in sferturi au fost opt formatii fantastice, imaginati-va cum sunt cele patru care vor merge in semifinale. Ne asteapta un adversar mare, nu are importanta cine e. Toti stiu ca noi suntem o echipa cu un spirit special, chiar si cand nu suntem la potential maxim" - Jose Mourinho.

Despre jucatorii sai

"Au muncit ca niste animale la mijlocul terenului. David Luiz este un monstru. Iar Demba Ba este un profesionist, un baiat bun, un baiat de echipa. Entuziasmul lui a fost fantastic si dupa ce a intrat le-a pus celor de la PSG probleme cu care nu sunt obisnuiti in campionatul lor, unde sunt abordari diferite", a conchis Jose Mourinho.

Chelsea - PSG 2-0

* In tur, francezii s-au impus cu 3-1.