Daniel Prodan, directorul sportiv al FRF, a precizat, in cursul zilei de marti, ca a facut un denunt la DNA impotriva lui Razvan Burleanu, cerandu-le procurorilor anticoruptie sa investigheze modul in care noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a intrat in posesia unor terenuri la Onesti si la Ploiesti, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am fost la DNA sa fac un denunt impotriva lui Burleanu in legatura cu achizitionarea unor terenuri la Onesti si la Ploiesti. Acum, il invit pe domnul Razvan Burleanu sa aduca plangerea de viol de care vorbeste si se lauda cu ea, sa o aduca si sa o ofere presei si sa o depuna la organele competente, pentru a vedea care sunt acuzatiile, care sunt dovezile de viol ale lui Didi Prodan. Sunt total dezamagit pentru ca se dovedeste ca se incearca sa se manjeasca valorile din tara asta. Vreau sa demonstrez ca in tara asta inca mai sunt romani care au curaj, nu numai fetite si fatalai. Eu am dat dovada de curaj. Sunt un ardelean curajos si nu mi-e frica de absolut nimic, atat timp cat am dreptate", a declarat Daniel Prodan.

FRF nu vrea sa ii dea 100.000 de euro

"Demiterea lui (n.r. a lui Daniel Prodan) se va efectua dupa ce vom avea certitudinea ca vom respecta toate procedurile pentru a nu intampina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federatie, l-am anuntat astazi (n.r. luni - 7 aprilie). Iar dansul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu stiu, dar federatia nu va plati in mandatul meu aceste sume de bani doar ca sa nu ii mai vad la ochi pe anumiti oameni", a spus Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.

In replica, Prodan a sustinut ca a fost amenintat de catre presedintele FRF ca va face public un dosar in care este acuzat de viol in cazul in care nu accepta sa demisioneze din federatie.