Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti si 90 de camere video vor monitoriza in principalele intersectii rutiere toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa microbistii, anunta autoritatile.

Meciul se desfasoara joi pe Arena Nationala in cadrul semifinalei Cupei Romaniei, incepand cu ora 20.30.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Totodata, Politia Locala a Primariei Sectorului 2 va fi in alerta cu toate efectivele sale si este pregatita sa faca fata misiunilor pe care le are, astfel incat bucurestenii si suporterii sa fie in orice moment in siguranta, se arata intr-un comunicat de presa al autoritatii locale.

In acelasi timp, comercializarea bauturilor alcoolice in zona National Arena va fi interzisa joi, 27 martie, intre orele 17.00 - 23.30. Masura a fost luata in urma solicitarii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a fost transmisa tuturor agentilor economici care comercializeaza bauturi alcoolice in perimetrul delimitat de urmatoarele 6 artere de circulatie aflate in jurul stadionului, precum Piata Eudoxiu Hurmuzachi, soseaua Mihai Bravu, soseaua Iancului, soseaua Pantelimon, bulevardul Chisinau, bulevardul Basarabia.

De la dispozitia edilului sectorului 2 sunt exceptate unitatile de alimentatie publica care au si functiuni de cazare turistica si cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunti, botezuri, aniversari de zile festive etc.

Cadrele Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 vor verifica respectarea masurilor de interzicere a comercializarii bauturilor alcoolice si intervalul orar stabilit, iar cei gasiti in neregula vor fi sanctionati cu amenzi contraventionale cuprinse intre 500 - 1500 lei si suspendarea functionarii spatiului comercial intre 10 si 30 de zile.