Real Madrid a pierdut dramatic derbiul cu FC Barcelona, scor 4-3, pe Santiago Bernabeu, dupa un meci cu multe erori de arbitraj. Centralul Undiano Mallenco a fost atacat puternic la finalul meciului de Cristiano Ronaldo. "Arbitrul a comis multe greseli, sunt multe persoane care doresc ca Real sa nu castige titlul", a punctat atacantul portughez, citat de Digisport.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dupa eliminare, totul s-a schimbat. Cu un om in minus este greu sa controlezi partida. Se poate spune ca anumite decizii de arbitraj ne-au penalizat" - Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid.

Cristiano Ronaldo: "Sunt multi care nu vor ca Realul sa ia titlul"

"Arbitrul era alb la fata si foarte nervos. A comis multe greseli si nu s-a ridicat la nivelul partidei. Sunt multe persoane care doresc ca Real sa nu castige titlul. Undiano Mallenco nu e facut pentru astfel de meciuri. Am jucat impotriva a 12 adversari, mereu este la fel. Nu caut scuze, dar nu vreau sa mai tac. Sunt de 5 ani aici si stiu cum stau lucrurile. Daca Barcelona ar fi pierdut, ar fi iesit din lupta pentru titlu. Nu am vazut niciodata Real Madrid favorizata de arbitri. In ciuda a tot ce s-a intamplat, tot Real Madrid va lua titlul", a precizat Cristiano Ronaldo, la finalul partidei cu Barcelona.

Pique il ataca pe Cristiano Ronaldo

"Ronaldo nu ar trebui sa se vaite dupa un meci asa de frumos. Daca e sa vorbim concret, el nu trebuia sa primeasca acel penalty. Faultul a fost in afara careului. Nu e cinstit sa vorbim despre arbitru pentru ca el n-a influentat rezultatul final", a precizat Gerard Pique, fundasul Barcelonei.