Simona Halep (cap de serie numarul sase) nu va lua parte la turneul WTA de la Miami, sportiva din Romania fiind nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept. In turul doi al competitiei, Simona ar fi trebuit sa o intalneasca, vineri, pe Casey Dellacqua, din Australia.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Simona Halep s-a retras de la Sony Open Tennis cu o accidentare la degetul mare de la piciorul drept", a anuntat WTA intr-o postare pe Twitter, conform Mediafax.

Dupa ce Simona Halep s-a retras, Romania a ramas fara reprezentanti pe tablourile de simplu ale competitiei de la Miami.

Aflata pe locul 5 in clasamentul WTA, Halep ar fi trebuit sa o intalneasca, vineri, pe Casey Dellacqua in turul doi al competitiei. Cele doua s-au intalnit in urma cu doar cateva zile, la Indian Wells (Simona s-a impus in sferturi, scor 6-2, 6-2).

Stere Halep, tatal sportivei, declarase joi (n.r. 21 martie) ca Simona a suferit o interventie chirurgicala cu doar putin timp inainte de startul turneului de la Miami.