Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a mers zilele trecute la Roma, pentru a-l convinge pe Radu Stefan (fotbalistul celor de la Lazio) sa revina la prima reprezentativa. Episodul a fost comentat de Mircea Lucescu: "Radu Stefan nu e o pierdere, la nationala sa vina doar cei care isi doresc", a punctat antrenorul celor de la Sahtior Donetk.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In niciun caz Radu Stefan nu e o pierdere. La echipa nationala trebuie sa vina doar jucatorii care-si doresc. Nu trebuie sa vina decat cei care efectiv iubesc culorile echipei nationale si care fac orice e posibil ca sa vina la echipa nationala. Jucatorul care nu vrea sa vina, nici nu l-as mai solicita vreodata.

La echipa nationala trebuie sa te rogi tu ca jucator, ca sa fii luat. Cu asta ramane. Putini isi mai aduc aminte ca un jucator a trecut sau pe la o echipa sau alta de club, dar caa a avut 50, sau 30, sau un meci la echipa naționala, asta ramane", a declarat Mircea Lucescu, intr-o interventie la Digisport.

Mircea Lucescu a pregatit prima reprezentativa a Romaniei in perioada 1981-1985. In varsta de 27 de ani, Radu Stefan a bifat pana acum 14 meciuri pentru nationala Romaniei (a debutat in 2006).