Fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni in Dosarul Transferurilor, a postat, duminica, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca nu se plange de nimic in inchisoare si promite ca va fi mai puternic si mai motivat cand va iesi din penitenciar, informeaza Mediafax.

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Mi-am zis ca cel mai bine e sa stau low profile, dar, din pacate, nu prea ma lasa unii. Ii rog, totusi, sa aiba putina decenta in ceea ce ma priveste. Sa nu mai abereze. Nu ma cert cu nimeni aici, nu fac plangeri din cauza conditiilor in care stam sau a conditilor meteo. Austeritatea nu este sinonima cu mizeria. Chiar daca sunt intr-o situatie cel puţin ciudata, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executand o pedeapsa pe care nimeni n-a solicitat-o, promit tuturor ca voi iesi mai puternic, mai motivat si la fel de efervescent. Iar daca n-o sa apara Iphone 6 pana ies, e si mai bine. Oricum, eu raman pe BlackBerry. Keep calm & go 4 the double!

P.S. Rocky, ala de la Cluj se pune dublu. Mai ai 5 de dat", a scris Mihai Stoica, pe contul sau de Facebook.

Mihai Stoica si alţi sapte oameni de fotbal au fost condamnaţi, la 4 martie, la pedespse cu inchisoarea, in Dosarul Transferurilor. La 7 martie, avocatii lui Mihai Stoica au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestaţie in anulare in cazul condamnarii sale, care va fi judecata in 21 martie.

Mihai Stoica este incarcerat la Penitenciarul Rahova.