Razvan Lucescu este, in mod oficial, noul antrenor al Petrolului. Antrenorul a fost prezentat marti, intr-o conferinta de presa. "Munca depusa aici de Contra a fost exceptionala. In decizia mea de a veni la Petrolul a cantarit si faptul ca Mutu joaca aici", a declarat Razvan Lucescu, citat de Digisport.

Razvan LucescuFoto: fcpetrolul.ro

"Razvan va continua si din vara la noi daca nu va avea vreo oferta din strainatate" - Dan Capra, patronul Petrolului.

Despre munca lui Cosmin Contra

"Munca depusa de Contra aici a fost exceptionala. in ultimii doi ani Petrolul a avut realizari fantastice. In acest an e din nou pe podium si in semifinalele Cupei. Sunt fericit ca lumea s-a gandit la mine pentru a continua etapele ramase pana la finalul campionatului si drumul spre finala Cupei" - Razvan Lucescu.

Nu intentiona sa revina pana in vara

"Nu aveam de gand sa revin pana la vara. Pentru mine a fost o experienta foarte utila cea din strainatate. N-am avut nici o discutie pana acum cu cineva din tara. Mi-am schimbat planul dupa ce Cosmin a plecat in Spania. La vara vom vedea, daca toata lumea e multumita, vom continua. Am semnat pe un an si jumatate, dar la vara vom trage linie si vom stabili daca vom continua" - Razvan Lucescu.

Nu mai crede in titlu

"Steaua are sapte puncte peste, sa luam titlul este aproape imposibil. Steaua are o forta data de istorie, de experienta jucatorilor în cupele europene" - Razvan Lucescu.

Despre Adrian Mutu

"In decizia mea de a veni aici a cantarit si faptul ca Mutu joaca aici. E un jucator de mare valoare, cu influenta in cadrul lotului. El a jucat excelent si la nationala cat timp am fost eu selectioner. E la finalul carierei si sunt convins ca vrea sa aiba rezultate bune. Prezenta lui pe teren ar trebui sa dea fiori adversarilor. Ianiz Zicu e un jucator foarte talentat. El e mai sensibil, are nevoie de incurajari permanente" - Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu a fost adus la Petrolul dupa ce Cosmin Contra a semnat cu cei de la Getafe (echipa din Primera Division).