Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Getafe, in cursul zilei de marti, fostul tehnician al Petrolului dialogand cu presa iberica. "Sunt sigur ca muncind mult o sa scapam de retrogradare. Pot sa promit ca vom avea o echipa cu mult suflet, care va lupta pana la capat", a precizat Contra.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Cosmin Contra a semnat o intelegere valabila pana in iunie 2016. Fostul international roman a activat ca jucator la Getafe in perioada 2005-2010.

"Le multumesc romanilor, pentru ca au inteles ca mi-am dorit sa revin in Spania ca antrenor. Multumesc presedintelui de la Getafe pentru oferta de a veni la acest club unde cunosc pe toata lumea, de la gradinar la presedinte. Sunt sigur ca muncind mult o sa scapam de retrogradare. Sper ca vineri stadionul sa fie plin ca pe vremea cand eram jucator si asa vom castiga. Pot sa promit ca vom avea o echipa cu mult suflet care va lupta pana la ultima suflare. Jucatorii au probleme la capitolul incredere pentru ca n-au castigat de mult timp. Dar de vineri va fi o alta imagine a echipei" - Cosmin Contra, citat de Digisport.

Despre Ciprian Marica

"Nu stiu daca mi-ati urmarit echipa din Romania, dar aveam o formatie ofensiva, cu un joc placut. Si stiu ca asta le place si fanilor lui Getafe. Nu am avut timp sa vorbesc cu Marica, dar pana vineri voi avea timp. El nu si-a aratat inca adevarata valoare. Eu cred si stiu ca poate mult mai mult si va arata mult mai mult" - Cosmin Contra.

Cosmin Contra va debuta pe banca tehnica a celor de la Getafe la meciul cu Granada. Disputa va avea loc vineri, de la ora 22:00 (va putea fi urmarita in direct pe Digisport 3).