Mircea Sandu, presedintele de onoare al FRF, a precizat, in cursul zilei de joi, intr-o conferinta de presa, ca renta viagera anuala pe care o va primi va fi cu 25.000 de euro mai mica decat ce adoptase Comitetul Executiv - 75.000 de euro, precizand ca nu va mai avea la dispozitie masina de lux si nici secretara, sustine Mediafax.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Sunt onorat ca Adunarea Generala, la propunerea Comitetului Executiv, mi-a atribuit aceasta onoranta pozitie. Am discutat cu presedintele, i-am inteles dorinta. Am redus la 50.000, de la 75.000. Nu voi avea nevoie de masina, va ramane la dispozitia federatiei, pentru ca eu imi voi lua alta. Nu voi avea secretara. Voi avea insa solicitarea ca Dumitru Mihalache, care va fi in continuare angajat al federatiei, sa fie in continuare si project manager pentru Euro-2020 si consilier pe aceste probleme si sa-i acord din posibilitatile exprimate ieri, un salariu in plus. Am discutat, am inteles reactia, am reactionat si eu imediat si asta e finalul", a declarat Mircea Sandu, intr-o conferinta de presa.

Ce va primi Mircea Sandu din partea FRF

Conform Mediafax, Mircea Sandu va avea o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina care apartine FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal anjagat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pezi.