Romania a remizat cu Argentina, scor 0-0, intr-o partida amicala, iar la finalul disputei selectionerul a fost reconfirmat in functie de noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu. "Dupa meci, Burleanu a venit in cabina si ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus ca am fost confirmat", a spus Victor Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

Selectionerul despre alegerile de la FRF

"Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. asta e adevarul. Eu am spus ca Gica Popescu merita o sansa, dar noul pentru fotbalul românesc trebuia sa înceapa. In plus nu am nimic de adaugat. Domnul Burleanu a venit in cabina antrenorilor si mi-a spus sa va confirm ca vom colabora in viitor. Daca se gandeste la o schimbare este in tregula. Nu-mi place insa sa se creada ca Victor Piturca ramane la nationala pentru contract, ci pentru ca actuala conducere are incredere in Victor Piturca. Dupa meci, Burleanu a venit în cabina si ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus ca am fost confirmat" - Victor Piturca.

Nu va renunta la nicio clauza din contract

"Nu voi renunta la nicio clauza din contract, pentru ca si in Romania este normal sa se respecte orice contract. Un contract este foarte clar. Eu am avut probleme si la Craiova, de aceea Mititelu nu a platit pe nimeni de cinci ani. Asta este contractul meu. Cand am venit eram convins ca ma voi califica, dar cred ca am format un lot destul de bun chiar daca exista critici ca nu am intinerit echipa. Am adus multi jucatori tineri si am obtinut rezultate bune chiar daca nu ne-am calificat", a completat Victor Piturca.