Steaua nu a impresionat in derbiul cu Dinamo (1-1), partitura tactica a cainilor fiind una aproape de perfectiune. "Trebuie sa ii felicit pe cei de la Dinamo pentru jocul facut. Au reusit sa fie mai agresivi decat noi", a precizat Laurentiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf a plecat de la SteauaFoto: HotNews / DP

"Trebuie sa-i felicit pe cei de la Dinamo pentru jocul facut. Au reusit sa fie mai agresivi decat noi la mijlocul terenului. Asta s-a intamplat pentru ca am gresit prea multe pase simple si am incercat sa verticalizam repede.

Asta le-am spus toata saptamana, sa aiba rabdare. In prima repriza am avut si ghinion la bara lui Tanase, iar Popa a ratat multe centrari. De aceea l-am si schimbat la pauza, plus ca avea un galben. Sunt sigur ca la urmatoarele doua meciuri cu Dinamo vom juca mult mai bine.

In mare este un rezultat echitabil. Am castigat un punct fata de Astra, dar nu sunt dezamagit. In aceasta seara, jucatorii cu experienta nu s-au ridicat la adevarata lor valoare. Nu am pregatit meciul relaxati. Le-am spus ca daca nu joaca la adevarata lor valoare, vor fi pedepsiti. Tot timpul trebuie sa fii serios si sa respecti fotbalul", a declarat Laurentiu Reghecampf, citat de Mediafax.