Dinamo a fost egalata in minutul 89 al derbiului cu Steaua, formatia din Stefan cel Mare plecand doar cu o remiza din Ghencea. "Sunt putin dezamagit, am fost la cateva minute de o victorie mare", a precizat Flavius Stoican, tehnicianul cainilor.

Flavius StoicanFoto: Agerpres

"Sunt putin dezamagit pentru ca am fost la cateva minute de a pleca cu toate cele trei puncte. Pacat ca a venit o eroare pe final de meci si le-am dat ocazia sa marcheze un gol nesperat. Una peste alta, sunt multumit pentru ca am vazut daruire la acesti baieti. Chiar daca plecam cu un singur punct din aceasta partida, nimeni nu ne dadea nicio sansa.

Sunt dezamagit de cei care vorbesc de aceşti jucatori, ba ca n-au valoare, ba ca sunt low cost. Sunt mandru sa-i antrenez pe acesti jucatori. Trei puncte contau pentru oamenii care au venit in tribuna si sunt mandri de mine.

Unul dintre acestia sper sa fie si tata, care nu-si arata mandria. Ma deranjeaza oamenii care nu au ce face si doar comenteaza. E o diferenta sa te bati de la egal la egal cu Steaua, cu acesti baieti low-cost. Steaua este o echipa foarte buna, favorita la titlu in continuare, dar nu atat de buna cat s-o bata pe Dinamo low-cost. Astazi am avut o adevarata familie. Acesti baieti merita tot binele din lume, tot respectul oamenilor dinamovisti. Le-au aratat oamenilor ca nu sunt cu nimic mai prejos decat cea mai buna echipa. In Cupa, se poate intampla orice, cu toate ca Steaua este favorita", a declarat Flavius Stoican, citat de Mediafax.

Click aici pentru rezultate si clasament.