Arsenal - Bayern este deja un clasic in Champions League, cele doua echipe intalnindu-se de mai multe ori in ultimii ani. "Suntem pregatiti de confruntarea cu germanii", a precizat Arsene Wenger. In cealalta disputa a serii (faza optimilor din C1), AC Milan se va duela cu Atletico Madrid.

Champions LeagueFoto: steauafc.com

Arsenal - Bayern Munchen ("Emirates Stadium")

* in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1

Echipe probabile:

Arsenal: Szczesny - Gibbs, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Chamberlaine - Cazorla, Ozil, Podolski - Giroud (4-2-3-1)

Bayern: Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Rafinha - Lahm - Robben, Kroos, Thiago, Muller - Gotze (4-1-4-1)

"Fata de acum un an, suntem mult mai bine din punct de vedere mental. Suntem pregatiti de acest meci foarte important. Sunt increzator ca putem face o partida mare. In acest moment, Bayern este cea mai buna echipa din lume" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

"Va fi cel de-al treilea meu meci aici, pe terenul lui Arsenal. Nu am reusit sa castig pana acum, iar in plus am invatat ca este imposibil sa ii domini pe cei de la Arsenal 90 de minute. Trebuie sa fim foarte bine organizati si concentrati. Va fi o dubla dificila" - Josep Guardiola, antrenor Bayern Munchen.

Ultimele rezultate:

Arsenal - Liverpool 2-1

(Oxlade-Chamberlaon 16, Podolski 47; Gerrard 59pen)

Bayern - SC Freiburg 4-0

(Dante 19; Shaqiri 34 42; Pizarro 88)

AC Milan - Atletico Madrid ("San Siro")

* in direct pe Digisport 2 si Dolcesport 2

Echipe probabile:

AC Milan: Abbiati - De Sciglio, Rami, Mexes, Emanuelson - Essien, De Jong - Poli, Pazzini, Taarabt - Balotelli (4-2-3-1)

Atletico Madrid: Courtois - Insua, Godin, Miranda, Juanfran - Turan, Gabi, Suarez, Koke - Diego Costa, R.Garcia (4-4-2).

"Suntem pregatiti si motivati, vom intalni o echipa care practica un fotbal grozav. Va fi o noapte mare, serile de Champions League sunt intotdeauna speciale. Atletico merita respect, formeaza o echipa puternica" - Clarence Seedorf, antrenor AC Milan.

"Traditia conteaza foarte multe in asemenea meciuri. Vom intalni o echipa care este o prezenta obisnuita in fazele superioare ale Champions League. Vom incerca sa scriem o noua pagina in istoria lui Atletico. Ma voi simti ca acasa pe San Siro, am multi prieteni aici si stiu ce atmosfera frumoasa se poate realiza (n.r. Simeone a jucat pentru Inter Milano). Nu cred ca suntem favoriti, trebuie sa aratam pe teren ca suntem mai buni" - Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid.

Ultimele partide:

AC Milan - Bologna 1-0

(Balotelli '86)

Atletico Madrid - Real Valladolid 3-0

(Raúl García 3, Diego Costa 4, Godín 74).