Echipa Dinamo Bucuresti a castigat Marbella Cup, dupa ce a invins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia suedeza IFK Goteborg, informeaza site-ul oficial al gruparii din Liga I, citat de Mediafax.

Golurile dinamovistilor au fost marcate de Thicot '34 si Bilinski '81.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit urmatoarea formula de echipa: Balgradean - L. Rus, Thicot, D. Grigore, Filip - Boubacar, C. Munteanu - Lazar, Serban, C. Matei - Tucudean. In repriza a doua au mai jucat Elton, Cioinac, Barboianu, Thomas, Velici, Bilinski, Grecu, Asanovici si Diakhate.

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Flavius Stoican, a declarat, joi seara, dupa victoria din meciul cu IFK Goteborg, scor 2-0, si castigarea Marbella Cup, ca formatia sa se afla pe o panta ascendenta.

Sunt fericit ca am castigat un trofeu. Baietii merita felicitati pentru munca depusa si trebuie sa continuam pe acest drum. Incercam sa multumim pe toata lumea si sa ajungem la un nivel cat mai inalt. Durimel va face un control mai amanuntit in tara si sper sa-l avem la prima etapa din primavara. Suntem pe o panta ascendenta, dar vrem sa atingem maximum la inceputul campionatului. Compartimentul ofensiv arata foarte bine, Tucudean si Bilinski au marcat, iar lui Thomas ii va veni si lui randul", a spus Stoican la Digi Sport.

Urmatorul meci amical al dinamovistilor va avea loc sambata, de la ora 17.30, impotriva formatiei bulgare Lokomotiv Plovdiv.