Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, cererea SC Fotbal Club U Craiova S.A. de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar al Federatiei Romane de Fotbal, informeaza site-ul oficial al FRF.

"Curtea de Apel Bucuresti a respins azi, 22 ianuarie 2014, cererea SC Fotbal Club U Craiova S.A., in insolventa, de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar, referitoare la raspunderea disciplinara a cluburilor de fotbal pentru comportamentul spectatorilor, precum si la obligatiile acestor cluburi de a asigura masurile de ordine si siguranta in stadion", se arata in comunicatul FRF, citeaza Mediafax.

FC Universitatea Craiova, club condus de Adrian Mititelu, a fost sanctionat, la 17 octombrie 2013, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal cu interzicerea dreptului de a organiza patru meciuri pe propriul stadion si o penalitate sportiva de 37.500 lei.

Sanctiunea a venit ca urmare a incidentelor provocate de proprii suporteri la partida de pe teren propriu cu CSM Ramnicu Valcea, din cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a. FC Universitatea Craiova a disputat acel meci la Rosiorii de Vede dupa ce Comisia de Disciplina a FRF hotarase la 3 octombrie suspendarea pentru doua etape a terenului de la Drobeta-Turnu Severin, ca urmare a incidentelor de la jocul cu Petrolul, din Cupa Romaniei.