Nicolae Manea, noul presedinte al Rapidului, a precizat, intr-o conferinta de presa, ca actionarii Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu sunt in tratative avansate pentru vanzarea clubului catre un grup de investitori straini si romani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Toata lumea vrea sa stie cine preia Rapidul. Despre acest lucru au discutat baiatul meu cel mare (n.r. - Florin Manea) si cel mic (n.r. - Costin Manea) cu niste oameni care vor sa cumpere. Sunt tratative destul de avansate cu acestia. Sunt niste oameni de afaceri potenti, seriosi, care vor sa faca lucruri bune la Rapid. E normal ca discutiile sa dureze pentru ca si atunci cand a vandut domnul Copos a durat. Investitorii sunt si romani si straini.

E vorba de un grup de investitori care au aici un reprezentant, un roman pe care il cunosc foarte bine. Dar nu pot sa ii dau numele. El lucreaza pentru acesti investitori si daca se vinde clubul atunci el va fi presedintele Consiliului de Administratie. Am auzit tot felul de supozitii, ca este o casa de pariuri, dar nu e adevarat. Sunt cu totul altfel de oameni, sunt oameni cu afaceri destul de prospere. Iar din ce mi-au spus baietii mei, cel care conduce acest grup de investitori este rapidist, lucru important", a declarat Nicolae Manea, citat de Mediafax.

Oamenii de afaceri Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au achizitionat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la actionarul majoritar George Copos. Clubul giulestean, care activeaza in prezent in Liga a II-a, se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amanata in mai multe randuri de Tribunalul Bucuresti din cauza contestatiilor depuse de diversi creditori