Steaua a sustinut, pe "Stamford Bridge", conferinta de presa oficiala de dinaintea partidei cu Chelsea (din Champions League). "Pentru noi este important sa terminam acest sezon de Champions League cu capul sus", a declarat Laurentiu Reghecampf. Chelsea vs Steaua se va disputa miercuri, 11 decembrie, de la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.

Laurentiu Reghecampf si Alex Chipciu, in conferinta de presaFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Ce a spus Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa:

"Trebuie sa fim concentrati si sa incercam sa facem lucuri mari contra celor de la Chelsea. Suntem dezamagiti ca nu am reusit sa ne calificam macar in primavara Europa League. Stim ca va fi greu, echipa lui Jose Mourinho vrea sa castige pentru a termina grupa pe prima pozitie.

In acest moment, fara nicio miza, vom pune accent pe partidele din Liga 1, dar asta nu inseamna ca vom trata cu lejeritate meciul cu Chelsea.

Pentru noi este important sa terminam acest sezon de Champions League cu capul sus.

Cred ca in momentul de fata cel mai important este sa jucam din ce in ce mai bine. Trecem printr-o perioada mai dificila, jucatorii stiu si ei acest lucru. Acest meci este important pentru noi, fotbalistii mei vor fi foarte motivati.

Consider ca am avut foarte multe de invatat din acest parcurs in Liga Campionilor. Trebuie sa invatam din greselile facute in aceasta competitie. " - Laurentiu Reghecampf.

Alexandru Chipciu: "Este o mandrie sa joci impotriva lui Chelsea"

"Chelsea este o echipa puternica, nu conteaza ultimele rezultate. Stie sa joace atunci cand trebuie. Ma bucur ca am avut ocazia sa ii intalnesc, atat in Europa League, cat si in Champions League" - Alex Chipciu.

Grupa E, clasament:

1 Chelsea 9 puncte

2 FC Basel 8

3 Schalke 7

4 Steaua 3.