​Romania nu a reusit sa se califice la Mondialul de fotbal din 2014, dupa ce a fost depasita de Grecia in baraj. "Am reusit putin in cele doua meciuri cu elenii. Vom analiza in Comitetul Executiv ceea ce s-a facut la nationala in ultima perioada", a precizat Mircea Sandu, presedintele FRF.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Despre barajul cu Grecia

"Am reusit foarte putin in cele doua meciuri. Avem pe 16 decembrie intrunirea Comitetului Executiv si se va analiza atunci ceea ce s-a facut la echipa nationala. Nu intamplator am fixat obiectiv calificarea in 2016. Nu putem mai mult de atat pentru moment", a declarat Mircea Sandu la Dolcesport.

Despre viitoarea campania de calificare

"Formatul pentru calificarea la Euro 2016 va fi unul permisiv. Indiferent cine va fi antrenorul echipei nationale, cred ca va avea un obiectiv foarte usor de realizat. Noua echipa care va veni in Federatie trebuie sa faca un plan pentru urmatorii 6-10 ani si ma refer aici la grupele de juniori. Nu am vorbit cu Piturca, o voi face pe 16 decembrie. Fondul de jucatori pentru campania urmatoare cred ca este format", a completat Mircea Sandu.