Steaua a bifat doar o remiza, scor 1-1, pe propriul teren, impotriva celor de la Petrolul. "Nu am jucat fotbal, am fost surprinsi de presingul adversarilor", a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei. "A fost viciere de rezultat", a completat Mihai Stoica, managerul general al formatiei din Ghencea.

Laurentiu Reghecampf a plecat de la SteauaFoto: HotNews / DP

"Un rezultat care nu ne ajuta foarte mult, dar daca e sa analizam corect cred ca este un rezultat bun. La fazele fixe, jucatorii nostri stiu foarte bine ce au de facut. Nu au tratat cu foarte mare seriozitate aceste faze. La finalul meciului am fost agitat, pentru ca la faza golului primit trebuia sa fim mai atenti. Stanciu trebuia sa intarzie executarea, dar jucatorii ma cunosc si cred ca nu este niciun fel de problema. In multe momente nu am incercat sa construim, sa jucam fotbal si am fost surprinsi de presingul lor avansat. Trebuia sa ne descurcam mai bine" - Laurentiu Reghecampf, citat de Mediafax.

"Cei care conduc fotbalul romanesc ar trebui sa fie mult mai atenti cu programarea acestor meciuri. Noi am fost intelegatori ca sa ajutam echipa nationala, dar o sa ajungem sa jucam 30 de meciuri in cinci luni. Nu e normal sa jucam doar la ora 21.00, dar nu avem ce face, trebuie sa jucam. Trebuie sa ne gandim si la fotbalistii care joaca din trei in trei zile", a completat Reghecampf.

MM Stoica: "A fost viciere de rezultat"

"A fost un meci cu un anumit grad de spectaculozitate, in primul rand datorita determinarii cu care au jucat ambele echipe. S-a terminat cu un rezultat care as fi fost pregatit sa spun ca e echitabil, dar vreau sa adresez o intrebare domnului arbitru Hategan, care oficiaza prin UEFA Champions League: Mihai Stoica, la Digisport.