​Steaua a fost eliminata din cupele europene (sezonul 2013-2014), dupa ce a incheiat la egalitate cu Schalke (0-0). "Am facut un meci bun, dar din pacate nu am fost inspirati sa marcam. Vom face o analiza pentru a vedea cum trebuie sa aratam la anul in Liga Campionilor", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

"Am facut un meci bun, in special in repriza a doua, dar din pacate nu am fost inspirati ca sa marcam. Am incercat sa jucam cat mai compact ca sa nu le dam posibilitatea sa ne surprinda pe contraatac când pierdeam mingea. Mai avem un meci la Londra şi dupa aceea vom face o analiza pentru a vedea cum trebuie sa aratam la anul în Liga Campionilor.

Sper sa castigam campionatul si sa ne calificam in grupe. Jucatorii au capatat experienta, si noi antrenorii la fel, si cred ca vom arata mai bine. Acest sezon de cupe europene se termina pentru ca nu am castigat meciuri pe care ar fi trebuit sa le castigam. Cu Basel in Elvetia, 70 de minute in Germania şi azi. Cred ca trebuie sa capatam mai multa experienta, deoarece este o competitie la un nivel foarte ridicat" - Laurentiu Reghecampf, citat de Mediafax.

Rezultatele serii:

FC Basel - Chelsea 1-0

Steaua - Schalke 0-0

Clasament:

1 Chelsea 9 puncte

2 FC Basel 8

3 Schalke 7

4 Steaua 3.

Ultima etapa, 11 decembrie:

Chelsea - Steaua

Schalke - FC Basel