Grecia s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal din 2014 (dupa 1-1 cu Romania, la Bucuresti), iar criticile la adresa selectionerului Victor Piturca nu au intarziat sa apara. "Sunt frustrat, dar Piti cum e? Mi-as fi dorit enorm sa lupt pentru echipa nationala", a declarat Adrian Mutu.

Adrian MutuFoto: HotNews / DP

"Istoria echipei nationale e simpla si se rezuma doar la doi antrenori mari: Iordanescu si Ienei. Ei au calificat nationala la un Campionat Mondial. Ceilalti trebuie respectati. Pacat ca pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa nationala.

Si nu numai in ceea ce ma priveste pe mine. Amintiti va ca si cu Hagi a avut conflicte. Mai cred ca selectionerul trebuia sa stinga conflictul cu Sapunaru si ca Radu Stefan si Radoi trebuiau convinsi sa isi ajute tara azi.

Si impreuna reuseam lucrul asta. Echipa nationala nu e nici a mea, nici a lui Victor Piturca! E a romanilor. Sint sincer si va spun din toata inima ca mi-as fi dorit enorm, dar enorm, ca in seara asta sa lupt pentru tara mea. Iubesc tricoul cu tricolor. Sa nu ma intelegeti gresit.

Sunt trist, nu patetic. Sa va spun ca am urlat ca un nebun in fata televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru ca, va asigur, nu ma despart inca de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa nationala. Nici nu vreti sa stiti ce nervi am!!! Mi-e necaz, sunt frustrat, cum vreti voi, dar Piti cum e??!!!", a declarat Adrian Mutu pe Facebook.