Fernando Santos, selectionerul Greciei, a sustinut, luni, o conferinta de presa la "Arena Nationala". "Avem un avantaj, dar orice se poate intampla. Nu am venit la Bucuresti ca sa ne aparam, vrem sa controlam meciul", a precizat tehnicianul lusitan. Meciul Romania - Grecia (baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) se va disputa marti, de la ora 21:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.

Fernando SantosFoto: HotNews / DP

"A fost un meci la Atena, acum urmeaza o alta partida, diferita. Avem un avantaj, dar Romania e un adversar care poate reveni in ecuatia calificarii, care ne poate marca doua goluri.

Trebuie sa conservam acest avantaj. Stim foarte bine ca, daca avem doua goluri de partea noastra, trebuie sa aparam acest rezultat, dar nu am venit aici doar sa ne aparam, ci sa jucam mai bine decat am facut-o la Pireu si sa ne calificam.

Vrem sa avem controlul meciului, sa avem posesia, dar sa marcam si un gol care sa ne aduca linistea. Sunt convins ca Romania va intra puternic in joc, va evolua ofensiv si va avea o prestatie buna, dar noi vom face orice pentru a ne califica" - Fernando Santos, selectionerul Greciei.

Romania - Grecia se va disputa marti, 19 noiembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala", urmand sa fie in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews.ro.