Atacantul Marius Niculae a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca el si colegii sai din nationala Romaniei au dorinta de a-si lua revansa in fata Greciei, care s-a impus cu scorul de 3-1 in prima mansa a barajului pentru Cupa Mondiala, si pot remonta diferenta in returul de la Bucuresti.

Marius NiculaeFoto: HotNews / Dan Popescu

"Atmosfera e dezamagitoare din cauza rezultatului, pentru ca am pierdut un meci, dar razboiul continua. Mai avem un meci marti si putem intoarce rezultatul. Speram sa avem sustinerea publicului ca la meciul cu Ungaria. Trebuie sa invatam din greselile facute, iar la Bucuresti sa fim noi cei care castigam toate duelurile. Putem sa nu luam gol la Bucuresti, deoarece Grecia nu este ca Portugalia si Croatia, sa aiba jucatori care pot face diferenta. Este o echipa muncitoare, ca si noi.

Este o presiune, nu avem nimic de pierdut. Putem remonta diferenta. Un meci mai greu are Franta decat noi. Important este sa nu mai facem greseli si sa nu luam gol. Avem dorinta de a ne lua revansa pentru ca nu ne asteptam sa luam trei goluri. Ne-au surprins la dueluri si din cauza arbitrului care le-a permis asta", a spus Niculae, potrivit Mediafax.

El a precizat ca exista solutii pentru "anihilarea" grecului Mitroglou, care a inscris doua goluri in meciul de vineri. "Mitroglou nu este un jucator cu calitati deosebite, este un varf de careu, dar avem jucatori care il pot anihila", a adaugat Niculae.

Marius Niculae a mentionat ca echipa nationala este "montata" pentru a "spala" rezultatul din Grecia. "Sansele sunt de partea lor, dar suntem montati pentru a spala rezultatul de la Atena. Fata de 2001, sper ca soarta sa fie de partea noastra de data asta. Important e ca publicul sa aiba rabdare, sa ne sustina, pentru ca s-ar putea ca al doilea gol sa vina prin minutul 70-80. Nu trebuie sa ne gandim la arbitraj, important este ca sarbul sa arbitreze corect", a adaugat fotbalistul.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a fost invinsa, vineri seara, cu scorul de 3-1 (2-1), de selectionata similara a Greciei, in meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contand pentru barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, din 2014. Pentru Romania a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au inscris Mitroglou '14, '66 si Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marti, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.