Grecia si Romania se intalnesc in prima mansa din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Tricolorii vor sa inscrie si sa plece cu un rezultat pozitiv de pe "Georgios Karaiskakis". "Grecia nu este o echipa defensiva, sunt periculosi. Mie nu prea imi convine ca am picat cu Grecia, nu stiu de ce, dar asta este adevarul" - Victor Piturca. Meciul Grecia vs Romania va fi in direct pe RomaniaTV si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

* Ultimul Campionat Mondial la care Romania a luat parte a fost cel din 1998, gazduit de Franta (Tricolorii au fost eliminati in "optimi" de Croatia, scor 1-0).

"Romania este o echipa puternica si ne asteapta o confruntare dificila. Nici noi, nici Romania nu vom juca la egal. Probabil Romania se va axa pe defensiva si va incerca sa ne surprinda pe contraatac. Si noi vom incerca sa-i surprindem, sa castigam", a declarat Fernando Santos, selectioner Grecia.

"Grecia nu este o echipa defensiva, sunt periculosi. Atunci cand au mingea, toti sunt in atac. Mie nu prea imi convine ca am picat cu Grecia, nu stiu de ce, dar asta este adevarul. Mai sunt doua-trei posturi la care inca nu sunt hotarat pe cine voi trimite in teren", a declarat Victor Piturca, selectionerul Romaniei.

"N-am reusit pana acum sa joc la un Mondial, acum e o sansa unica. Va ramane doar rezultatul final, nu statisticile sau parerile suporterilor" - Razvan Rat.

Echipe probabile:

Grecia: Karnezis - Torosidis, Siovas, Papastathoupoulos, Holebas - Katsouranis, Tziolis, Maniatis - Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Antrenor: Fernando Santos

Romania: Lobont - Matel, D. Goian, Gardos, Rat - Bourceanu, C. Lazar - B. Nicolita, Stancu, Cr. Tanase - Marica. Antrenor: Victor Piturca

Arbitru: Pedro Proenca. Asistenti: Bertino Cunha Miranda si Jose Tiago Gracias Bolinhas Trigo (toti din Portugalia).