Selectionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a studiat bine echipa Romaniei si ca jucatorii sai stiu lucrurile pe care trebuie sa le exploateze in dubla mansa din play-off-ul Cupei Mondiale din 2014, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu cred ca exista o favorita in astfel de meciuri in care un mic detaliu poate schimba totul. Si nu uitati ca barajul are doua manse, una la noi si una la Bucuresti. Vor fi doua meciuri grele pentru ambele echipe.

Bineinteles ca exista o presiune psihologica, in ambele tabere. Am studiat bine adversarul, jucatorii nostri stiu lucrurile pe care trebuie sa le exploateze.

Romania este o echipa puternica si ne asteapta o confruntare dificila. Nici noi, nici Romania nu vom juca la egal. Probabil Romania se va axa pe defensiva si va incerca sa ne surprinda pe contraatac. Si noi vom incerca sa-i surprindem, sa castigam", a declarat Fernando Santos, conform Mediafax.

"Va conta mai putin cine joaca si cine lipseste. Cred ca se va juca si la asteptare, ambele echipe vor incerca sa marcheze primul gol si in primul rand sa nu primeasca. Cu tot respectul pentru Romania, am incredere nelimitata in jucatorii mei. Am incredere ca noi ne vom califica. Da, arbitrul este portughez, dar se joaca Grecia - Romania, deci eu sunt grec", a conchis selectionerul Greciei.

Meciurile din baraj:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia.

Grecia - Romania se va disputa pe 15 noiembrie, la Pireu, de la ora 21:45, in timp ce returul va avea loc pe "Arena Nationala", in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00.