Ciprian Tatarusanu a fost recuperat si va putea fi folosit in partida tur contra Greciei, de vineri. Vlad Chiriches va fi alaturi de tricolori la Pireu, dar ar putea aparea pe teren doar la Bucuresti. "Nu m-am hotarat asupra primului 11. Grecia nu este o echipa defensiva, sunt periculosi", a declarat Victor Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Tatarusanu e apt de joc, a facut antrenamentul normal. Pe Romania o intereseaza sa inscrie gol-goluri pentru a se califica. In functie de joc, vom vedea cum vom evolua. Ar fi foarte bine daca am putea ataca tot timpul, dar o vom face atunci cand vom avea posibilitatea. Am discutat cu Goian si Lazar (n.r. ambii evolueaza in Grecia), Costin chiar are sase coechipieri care sunt in prima reprezentativa elena.

Ma voi hotara pana maine (n.r. vineri) in privinta primului 11. De la Chiriches ma astept sa poata evolua marti, in niciun caz vineri. Le-am cerut jucatorilor sa fie calmi, linistiti, iar cand intra pe teren sa fie concentrati la maxim.

Sunt doua jocuri capitale pentru a ajunge la Mondial, dar nu vreau o presiune suplimentara, totusi fotbalul ramane un joc. Chiriches va face un antrenament cu noi pana in meciul tur.

E un meci ca orice meci din Champions League, tur-retur. Trebuie tratate serios cele doua dispute, iar baietii cred ca m-au inteles foarte bine.Imi pare bine ca sunt si putin relaxati. Poti sa ai parte de orice surprize intr-un meci de fotbal. Suntem pregatiti, vom vedea ce va fi. Baietii vor da totul, sunt sigur de asta", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Grecia nu este o echipa defensiva, sunt periculosi. Atunci cand au mingea, toti sunt in atac. Mie nu prea imi convine ca am picat cu Grecia, nu stiu de ce, dar asta este adevarul. Mai sunt doua-trei posturi la care inca nu sunt hotarat pe cine voi trimite in teren", a declarat Victor Piturca, selectionerul Romaniei.

Meciurile din baraj:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia.

Grecia - Romania se va disputa pe 15 noiembrie, la Pireu, de la ora 21:45, in timp ce returul va avea loc pe "Arena Nationala", in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00.