Gino Iorgulescu l-a invins pe Dumitru Dragomir in lupta pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, fostul international roman fiind preferat de 11 echipe din Liga 1 (Mitica Dragomir a adunat doar 7 voturi). Acuzat ca a fost ales politic, Iorgulescu s-a aparat intr-o conferinta de presa: "Cunosc foarte multa lume din zona politicului. Domnul Ponta m-a sustinut moral, dar atat. E un om de calitate".

LPFFoto: www.lpf.ro

"Domnul Dragomir are multe merite in aceasta perioada de 17 ani. A tinut mult la cluburi, la competitie, la salariati. Noi vom incerca sa preluam ceea ce a facut bun si sa imbunatatim ceea ce a fost mai putin bun. Le multumesc conducatorilor de cluburi care m-au sustinut. Voi fi un presedinte deschis, vom lua deciziile impreuna.

Cunosc foarte multa lume din zona politicului, eu vreau doar sa ne ajute de acum incolo. Fara politic nu poti sa faci performanta. Nu s-a implicat politicul in alegerea mea. Domnul Ponta m-a sustinut moral, dar atat. E un om de calitate. Am invatat de la domnul Dragomir ca trebuie sa stai de vorba cu toata lumea. Nu puteam sa nu vorbesc cu anumiti factori de decizie. Au trecut intamplator pe acolo, au venit sa ne salute. Am facut fotbal de performanta si am mai si pierdut meciuri. Puteam sa pierd si acum, oricum era ultima incercare sa castig sefia de la Liga Profesionista de Fotbal.

Trebuie sa stabilim o strategie pentru a obtine cati mai multi bani pentru fotbalul romanesc. Numarul ideal de echipe in Liga 1 este de 16 echipe, intr-o prima faza. Vrem sa organizam si Cupa Ligii.

Un strain poate face ordine, cum a facut Collina in Ucraina. Ar putea veni un strain la sefia CCA. Se va face un audit, trebuie sa stim si noi ce preluam" - Gino Iorgulescu, intr-o conferinta de presa.