Atacantul Dimitrios Salpingidis (PAOK Salonic) a declarat ca nationala Greciei este foarte motivata si va incerca sase impuna in fata Romaniei in ambele manse ale barajului pentru Cupa Mondiala din 2014.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am evitat Franta si Suedia la baraj, dar asta nu inseamna ca meciurile cu Romania vor fi simple. Sansele sunt 50-50. Teoria «daca nu pot castiga un meci, macar sa nu-l pierd» e corecta, dar niciodata nu stii ce surprize iti rezerva partida. Vom incerca sa castigam ambele meciuri cu Romania. Nu se pot face predictii, intr-o faza, intr-un moment, o greseala poate schimba totul.

Suntem foarte motivati, vom da totul pentru calificare si speram ca noi sa fim cei care obtinem biletele pentru Brazilia. Imi aduc aminte de Romania generatiei lui Hagi, un fotbalist urias, l-am admirat inca din copilarie", a spus Salpingidis pentru Sport Day, conform Mediafax.

Romania, adversar de luat in seama

"Intotdeauna jucam la victorie, ar fi ideal sa pastram poarta intacta in primul meci cu Romania. Va fi un joc foarte dificil. Ori ne calificam si totul e perfect, ori ratam calificarea in Brazilia si va fi o mare dezamagire. Dar sper ca noi sa fim in final invingatorii. Romania este o echipa tehnica, un adversar serios" - Sokratis Papasthatopoulos.

Meciurile din baraj:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia.

Grecia - Romania se va disputa pe 15 noiembrie, la Pireu, de la ora 21:45, in timp ce returul va avea loc pe "Arena Nationala", in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00.