Sergio Perez se va desparti de McLaren la finalul actualului sezon din Formula 1, mexicanul confirmand separarea intr-un comunicat de presa. Favorit sa-l inlocuiasca pe Sergio este danezul Kevin Magnussen.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In primul rand, vreau sa multumesc celor de la McLaren pentru ca mi-au oferit oportunitatea sa fiu cu ei in acest sezon. A fost o onoare pentru mine sa fiu intr-una dintre cele mai competitive echipe din sport si nu regret deloc ca am venit aici. Am dat tot ce am avut mai bun pentru McLaren, dar cu toate acestea nu am fost capabil sa obţin ceea ce mi-am propus", a declarat Sergio Perez.

Raspunsul McLaren

"Îi dorim toate cele bune lui Perez si suntem siguri ca va avea parte de mult succes .In ceea ce priveste linia de piloti pentru anul viitor, nu am semnat nicio intelegere pentru 2014 cu niciun pilot, cu exceptia lui Jenson Button" - Martin Whitmarsh, seful McLaren.

Sergio Perez a venit la McLaren la inceputul acestui sezon competitional. Mexicanul a reusit ca castige 35 de puncte, cea mai buna clasare fiind un loc 5.