Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 (1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in faza urmatoare a competitiei, potrivit Mediafax.

Marin CondescuFoto: Agerpres
  • Condescu, presedinte Pandurii: Necazul este mic, dar ciuda e mare
  • Montella: Am meritat victoria, chiar daca a fost o lupta grea
  • Pustai, antrenor Pandurii: Atat a putut echipa Pandurii

Golul gazdelor a fost marcat de Eric, in minutul 32, cu o foarfeca de la aproximativ 15 metri, dupa o centrare a lui Buleica.

Fiorentina a egalat prin Matos, in minutul 86, dupa o centrare a lui Cuadrado, si a obtinut victoria prin Borja Valero, in minutul 90+2.

In minutul 88, Matos a trimis mingea in poarta echipei Pandurii, insa reusita sa a fost anulata pe motiv de ofsaid.

Am facut lumea fericita 85 de minute, dar n-am reusit sa gestionam ultimele minute. Necazul e mic, dar ciuda e mare. Asta e. Bine ca am jucat un fotbal de calitate, ca am dat un gol frumos, dar pacat ca n-am reusit sa luam trei puncte sau un punct. Sunt sigur ca aproape toata lumea a crezut ca putem obtine aceasta victorie/ Marin Condescu, presedinte Pandurii-sursa Mediafax

Pandurii Targu Jiu: Stanca (Mingote '24) - Ungurusan, Paraskevas, Erico (Mamele '39), Momcilovici - Breeveld, Anton - Buleica, Eric, Distefano (Sipo '86) - Dos Santos. Antrenor: Cristian Pustai.

Fiorentina: Munua - Roncaglia, G. Rodriguez, Compper, Alonso - Cuadrado, Aquilani, Fernandez (Ilicici '65) - Joaquin, Matos, Iakovenko (Borja Valero '46). Antrenor: Vincenzo Montella.

Cartonase galbene: Erico '23, Momcilovici '55, Anton '79, Mingote '89 / G. Rodriguez '69, Borja Valero '79

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Grecia, cu Tasos Sidiropoulos la centru. Sidiropoulos a fost ajutat la cele doua linii de Christos Akrivos si Damianos Efthimiadis. Asistenti suplimentari au fost Stavros Tritsonis si Ilias Spathas, iar arbitru de rezerva Gagas Dimitrios.

De asemenea, delegat UEFA a fost spaniolul Jose Luis Lopez Serrano si observator de arbitri Jean Lemmer, din Luxemburg.

Etapa a cincea a grupei programeaza, la 28 noiembrie, de la ora 22.05, meciurile Dnepr Dnepropetrovsk - Pandurii Targu Jiu si Pacos Ferreira - Fiorentina.