Tragerea la sorti a barajului de calificare pentru Mondialul de fotbal din 2014 a fost una perfecta pentru romani si pentru greci. Tricolorii se bucura ca am nimerit Grecia, in timp ce elenii spun ca "norocul le-a zambit". Toata lumea e multumita, vom vedea ce va fi dupa "dubla" mansa din 15 si 19 noiembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spun grecii

"Norocul ne-a zambit la loteria barajului pentru Cupa Mondiala, deoarece ne vom disputa biletul de calificare cu Romania, evitand astfel Franta, Suedia sau Islanda" - Sport.gr, conform Mediafax.

"Romania, ultimul gard" inainte de CM

"Romania este ultimul gard inainte de Brazilia. Romanii asteapta de 16 o noua calificare la Campionatul Mondial. Vedeta romanilor este Ciprian Marica, in timp ce Gabriel Torje este " - Sport24.gr.

Ce spun romanii

"Este clar, ca din punctul meu de vedere este tot ce ne puteam dori. Aveam posibilitatea de a pica cu echipe mult mai titrate. Nu trebuie sa ii neglijam nici pe greci. Eu, cel putin, sunt foarte fericit. Nu cred ca faptul ca ei au un lot in varsta este un avantaj pentru noi, la acest nivel nu se pune asa problema. Oricum, este mai bine decat putea fi, mai ales ca aveam si alti adversari, mai bine cotati" - Ciprian Marica, la Digisport.

"Ne putem bate cu ei de la egal la egal. E o echipa mai accesibila, in comparatie cu Portugalia sau Croatia. Toti romanii cred ca si-au dorit sa jucam cu Grecia. Stim ca va fi o dubla grea. Nu ma bucur inca, o s-o fac daca ne calificam" - Dorin Goian, la RadioGsp.

Baraj, CM de fotbal 2014:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia

* Islanda, Grecia, Ucraina si Portugalia vor disputa prima mansa pe teren propriu.

* Partidele vor avea loc pe 15 si 19 noiembrie.