Romania va intalni Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, iar Gica Popescu este de parere ca tricolorii ar trebui sa ajunga la turneul final gazduit de Brazilia. "Este echipa pe care ne-am dorit-o cu totii. Daca ne dorim cu adevarat la Mondiale, atunci trebuie sa reusim sa trecem de ei, daca nu se va intampla asta, atunci inseamna ca nu meritam sa fim acolo", a declarat Gica Popescu.

Gica PopescuFoto: HotNews / DP

"Este echipa pe care ne-am dorit-o cu totii. Daca ne dorim cu adevarat la Mondiale, atunci trebuie sa reusim sa trecem de ei, daca nu se va intampla asta, atunci inseamna ca nu meritam sa fim acolo. La ora meciului conteaza ca jucatorii sa fie apti. E bine ca vom juca meciul decisiv pe teren propriu" - Gica Popescu, la Tvr.

"Este clar, ca din punctul meu de vedere este tot ce ne puteam dori. Aveam posibilitatea de a pica cu echipe mult mai titrate. Nu trebuie sa ii neglijam nici pe greci. Eu, cel putin, sunt foarte fericit. Nu cred ca faptul ca ei au un lot in varsta este un avantaj pentru noi, la acest nivel nu se pune asa problema. Oricum, este mai bine decat putea fi, mai ales ca aveam si alti adversari, mai bine cotati" - Ciprian Marica, la Digisport.

Baraj, CM de fotbal 2014:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia

* Islanda, Grecia, Ucraina si Portugalia vor disputa prima mansa pe teren propriu.

* Partidele vor avea loc pe 15 si 19 noiembrie.